Saunamökit

Valmis-Vilman saunamökki on helppo ja tyylikäs ratkaisu kotipihaan ja mökkitontille. Laadukkaita valmiita vaihtoehtoja löytyy useita – valitse vain niistä mieleisesi ja täydennä halutessasi valikosta löytyvillä lisävarusteluilla.

Tutustu mökkivalikoimaan

Kotimainen, puurakenteinen sauna tukevalla rungolla

Valmis-Vilman saunamökit on suunniteltu Suomen oloihin sekä ulkonäkönsä että ominaisuuksiensa puolesta. Kaikissa saunoissa on vakiona vahva vähintään 98 cm paksu runko ja 100 mm paksu eristevilla. Halutessasi saat lisättyä eristyksen paksuutta jopa 250 millimetriin asti.

Saunojen ulkovuorauksessa käytetään materiaalina laadukasta kuusipaneelia ja kattomateriaalina hiljaista huopaa. Tyyliltään saunat sopivat yhtä hyvin perinteiseen kuin modernimpaankin tyyliin

Täydellinen saunamökki omien toiveidesi mukaan

Vakiotoimitus sisältää kaiken välttämättömän valmiiseen saunaan, ja lisäominaisuuksilla voit räätälöidä sitä vielä enemmän mieleiseksesi. Halutessasi saat saunasi vaikkapa valmiiksi sähköistettynä, maalattuna sekä ulkoa että sisältä ja lakatuilla lattioilla

Valmiin saunan kuljetus kuuluu vakiohintaan joka mallissa. Lue lisää

Tutustu Valmis-Vilman saunamalleihin!

Haluatko mökin omien piirustustesi mukaan?

Lähetä luonnoksesi meille, niin saat rakennuksesta alustavan tarjouksen.

Lähetä luonnoksesi

...tai ota suoraan yhteyttä:
myynti.lahti@lahdenlomarakenne.fi

Hyvä tietää

Valmiiden malliemme muokkaus 0 €: Jos haluat esimerkiksi vaihtaa Valmis-Vilmassasi ikkunan tai oven paikkaa tai tehdä muutoksia, jotka eivät vaikuta käytettäviin materiaaleihin, emme veloita siitä ylimääräistä.

Rakennusluvat: Lupakäytäntö vaihtelee eri kunnissa, joten ne on syytä selvittää tapauskohtaisesti. Me toimitamme kuvat lupien hakemista varten.

Perustukset: Rakennukset toimitetaan aina valmiille perustuksille, joiden viereen on päästävä kuorma-autolla. Perustustapa voi olla mikä tahansa: esim. pilari, harkko, sokkeli tai reunavahvistettu laatta. Ohjeidemme mukaan ammattilaisen on helppo tehdä perustukset.

Huomioitavaa saunoissa: Valmismalleissa on huolehdittu jäteveden poistumisesta lattiakaivoon saakka, mutta asiakkaan täytyy järjestää jäteveden ohjaaminen siitä eteenpäin.