Aitat

Valmis-Vilman aitan saat viimeistä piirtoa myöten valmiina suoraan kotipihaasi tai mökkitontillesi. Hyvin eristetyssä aitassa voit majoittua mukavasti jopa keskellä talvea.

Tutustu aittavalikoimaan

Tyylikkyyttä ja toimivuutta kotimaisena tuotantona

Valmis-Vilman aitat on suunniteltu Suomen oloihin sekä ulkonäkönsä että ominaisuuksiensa puolesta. Kaikissa aitoissa on vakiona vahva vähintään 98 cm paksu runko ja 100 mm paksu eristevilla. Halutessasi saat lisättyä eristyksen paksuutta jopa 250 millimetriin asti, jolloin aitasta saa talvikäyttöönkin sopivan.

Aittojen ulkovuorauksessa käytetään materiaalina laadukasta kuusipaneelia ja kattomateriaalina hiljaista huopaa. Harjakattoisena aitta sopii perinteiseen tyyliin, mutta pulpettikattoisena ulkonäkö on jo huomattavasti modernimpi

Aitta juuri haluamillasi varusteluilla

Vakiotoimitus sisältää kaiken välttämättömän valmiiseen aittaan, ja lisäominaisuuksilla voit räätälöidä sitä vielä enemmän mieleiseksesi. Halutessasi saat aittasi vaikkapa valmiiksi sähköistettynä, maalattuna sekä ulkoa että sisältä ja lakatuilla lattioilla.

Valmiin aitan kuljetus kuuluu vakiohintaan joka mallissa. Lue lisää »

Tutustu Valmis-Vilman aittamalleihin!

Haluatko mökin omien piirustustesi mukaan?

Lähetä luonnoksesi meille, niin saat rakennuksesta alustavan tarjouksen.

Lähetä luonnoksesi

...tai ota suoraan yhteyttä:
myynti.lahti@lahdenlomarakenne.fi

Hyvä tietää

Valmiiden malliemme muokkaus: Jos haluat esimerkiksi vaihtaa Valmis-Vilmassasi ikkunan tai oven paikkaa tai tehdä muutoksia, jotka eivät vaikuta käytettäviin materiaaleihin, emme veloita siitä ylimääräistä

Rakennusluvat: Lupakäytäntö vaihtelee eri kunnissa, joten ne on syytä selvittää tapauskohtaisesti. Me toimitamme kuvat lupien hakemista varten.

Perustukset: Rakennukset toimitetaan aina valmiille perustuksille, joiden viereen on päästävä kuorma-autolla. Perustustapa voi olla mikä tahansa: esim. pilari, harkko, sokkeli tai reunavahvistettu laatta. Ohjeidemme mukaan ammattilaisen on helppo tehdä perustukset.

Huomioitavaa saunoissa: Valmismalleissa on huolehdittu jäteveden poistumisesta lattiakaivoon saakka, mutta asiakkaan täytyy järjestää jäteveden ohjaaminen siitä eteenpäin.